loader image

ROLLSHAPE APARAT PENTRU MASAJ

Masaj modern și complet automat.

Rollshape combină tehnologia modernă de masaj cu lămpile cu infraroșu care încălzesc țesutul adipos, ajutând rolele de masaj să descompună depozitele de grăsimi acumulate sub piele. Se activează sistemul limfatic pentru a elimina grăsimea și alte substanțe nocive din organism, complexitatea Rollshape fiind un aliat valoros în lupta împotriva țesutului adipos.

Masaj
plăcut și eficient

Rezultatele excelente ale masajului se datorează rolelor din lemn special profilate. Rollshape oferă nu doar relaxare, ci și reducerea celulitei, obținerea unui corp ferm si o siluetă modelată. 

Design atemporal și atenție la fiecare detaliu

Rollshape are o formă dinamică, un colorit elegant și elemente de finisare rafinate dar și ecran multimedia pentru antrenamente atractive.

aparat pentru masaj activstudio

Tabletă cu ecran
tactil mare

8 inci

8"

Multiple funcții disponibile în Rollshape

Pe lângă masajul profesional datorat rolelor din lemn natural, Rollshape oferă funcții care optimizează antrenamentul cum ar fi: încălzirea cu infraroșu, lămpi de colagen, cromoterapia, ionizarea aerului și terapia cu ozon.

Infraroșu IR

Accelerează procesele metabolice, dilată vasele de sânge, îmbunătățește fluxul sanguin și oxigenează țesutul. Efecte mai bune și mai cuprinzătoare se obțin prin combinarea lămpilor cu infraroșu cu lămpile de colagen (stimulând activitatea celulară a pielii cu lumină roșie).

Ozonoterapia

Ozonul este un puternic stimulent bactericid și fungicid natural cu proprietăți oxidante. Amestecul ozonului cu oxigenul este o armă eficientă în lupta împotriva micro organismelor dăunătoare. Terapia cu ozon stimulează sistemul circulator, îmbunătățind metabolismul celular.

Ionizarea

Constă în îmbogățirea aerului cu ioni de sănătate, cu impact asupra îmbunătățirii stării generale. Mediul în care trăim este plin de ioni pozitivi generați în special de echipamentele electronice utilizate zilnic, care ne afectează negativ corpul. Procesul de ionizare îi elimină eficient, reducând senzația de somnolență și oboseală, generând energie suplimentară.

Cromoterapia

Se bazează pe utilizarea culorilor selectate corespunzător care acționează asupra creierului, stimulând reacții hormonale specifice. Cromoterapia crește imunitatea, eliberează energie suplimentară, restabilește echilibrul organismului, reduce stresul zilnic și îmbunătățește starea generală.

Selectezi singur antrenamentul dorit

Rollshape are patru programe de antrenament predefinite și un program manual. Durata antrenamentului, tipul și intensitatea masajului sunt stabilite de către tine.

Informații utile
la îndemâna ta

Galerie foto

Orar

Scroll to Top
Programări & Întrebări