loader image

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Programările se fac prin apel telefonic sau mesaj (WhatsApp) la numărul 0771 400 188. Vei afla zilele și intervalele orare rămase disponibile, alegând împreună ziua și ora care ți se potrivește.

Un reprezentant Activ Studio este prezent pe întreaga durată de funcționare a sălii. Programează-te pentru o ședință sau abonament cu mai multe ședințe direct la recepția studioului, în zilele si intervalele orare rămase disponibile. 

Plata ședințelor sau a abonamentului se poate face numerar sau cu cardul direct la recepția studioului. Momentan, nu se poate face online.

  • Luni - Vineri: 07:00 – 21:00
  • Sâmbăta: 08:00 - 13:00
  • Duminica: închis

Echipamentele aflate în dotarea Activ Studio sunt de cea mai nouă generație, de la producătorul numărul 1 mondial în echipamente de remodelare corporală. Echipamentele pun accent sporit pe obținerea rapidă a rezultatelor dorite dar și pe petrecerea timpului la studio într-un mod plăcut prin acces la conținut de divertisment direct de pe tableta fiecărui echipament (Netflix, YouTube, Facebook, Spotify) sau tururi virtuale prin destinații atractive. 

  1. BodyShape – o bandă de alergare cu vacuum, infraroșu, cromoterapie și multe alte funcții.
  2. InfraBike Horizontal – o bicicletă orizontală cu vacuum, infraroșu, colagen și drenaj limfatic care eliberează de presiune coloana vertebrală și încheieturile ghenunchilor.
  3. Roll Shape – un roller cu lămpi infraroșu care încălzesc țesutul adipos spărgând acumularile de grăsime de sub piele, ușurând astfel eliminarea lor.
  4. EMS Wireless - Costum EMS fără cabluri de la JustFit (Stimulare Electrică Musculară). Util pentru tonifiere, slăbire rapidă și eliminarea celulitei.

Prețul ședințelor sau al tipurilor de abonamente poate fi aflat la recepția studioului sau apelând la numărul din Contact.

Pentru navigare GPS click AICI. Activ Studio se găsește pe str. George Coșbuc (zona Planetariu), la parter în clădirea AYO GYM, intrarea dinspre parcul de joacă de lângă podul peste râul Săsar. Detalii suplimentare și poze se găsesc în secțiunea Contact.

Orar

Scroll to Top
Programări & Întrebări