loader image

EMS Wireless JUSTFIT PIRATO

Stimulare Electrică Musculară pentru tonifiere, slăbire rapidă și eliminarea celulitei.

Antrenamentul EMS (Electro Muscle Stimulation) este o soluție inteligentă pentru toate nevoile de fitness și wellness care poate obține rezultate în câteva săptămâni. O sesiune de antrenament EMS durează doar 20-30 de minute.

Beneficiile antrenamentelor EMS la Activ Studio:

 • Mobilitate mare: Avem un sistem wireless, fără cabluri între tabletă și costum. Majoritatea studiourilor oferă antrenamente EMS wired / cu cabluri între standul de comandă și costum, îngrădind astfel mișcările în timpul antrenamentului. Fiind o solutie fără cabluri, antrenamentele pot avea loc în studio, în aer liber sau chiar la client acasă.
 • Costum EMS ultra – ușor: având sub 5kg greutate, Activ Studio utilizează unul dintre cele mai ușoare costume din piață. Nu vei simți că te incomodează în timpul antrenamentelor EMS.
 • Inovație: Echipamentul EMS disponibil la Activ Studio este câștigătorul premiului „Cel mai inovativ dispozitiv de fitness 2022”, fiind achiziționat de la producatorul care a introdus pentru prima dată la nivel mondial sistemul EMS wireless / fără cabluri.

Set EMS ultra - ușor, sub 5 kg

 1. Costume de antrenament profesional fără cabluri
 2. Software-ul pentru tabletă Apple 
 3. Unitate de control wireless conectată pe spatele costumului
 4. Underware de bumbac (preferabil al clientului)

Antrenament personal unu-la-unu cu antrenor autorizat JustFit.

ems-activstudio

Software-ul pentru tabletă Justfit Aura

Cu ajutorul softului online, antrenorul are acces la profilul clientului, la istoricul antrenamentelor anterioare, având astfel posibilitatea de a adapta antrenamentele viitoare astfel încât să existe o evoluție în rezultate și în intensitatea exercițiilor.

Programele de antrenament au ca și obiectiv:

 • scăderea în greutate
 • creșterea masei musculare și a forței
 • creșterea rezistenței fizice prin exerciții cardio
 • relaxare prin masaj

Cel mai mic dispozitiv
Unitate de control Justfit

Carcasa ultra ușoară, design spectaculos.

Unitatea de control Justfit se conectează la costumul tău de antrenament printr-un conector unic și rapid de tip Click-On.

Galerie foto

Scroll to Top
Programări & Întrebări