loader image

BODYSHAPE BANDĂ DE ALERGARE CU VACUUM

BODYSHAPE BANDĂ DE ALERGAT CU VACUUM

Bandă de alergare
cu vacuum

Capsula Bodyshape cu bandă de alergare încorporată, este alegerea perfectă pentru antrenamentele tale de fitness. Terapia de încălzire cu infraroșu și tehnologia de vacuum sub presiune, măresc eficiența antrenamentelor, intensificând pierderea în greutate și reducând celulita. 

Banda de alergare cu vacuum combină exercițiile cardio cu beneficiile de îngrijire a pielii și cu un concentrator de oxigen pentru cea mai bună experiență de antrenament. Țintind zonele de grăsime și celulită, scapi de grăsimea depozitată în profunzime, pierzând vizibil în greutate și în centimetri după doar 5 sesiuni. Poți alterna antrenamentele la bandă cu sesiuni de electrostimulare cu costum EMS wireless, care oferă o libertate de mișcare ridicată comparativ cu un costum EMS conectat pe cablu.

Cu 65% mai eficient
față de un antrenament
normal de 30 minute


Banda de alergare Bodyshape

Banda de alergare normală

peste 65 %

Cu 65% mai eficient
față de un antrenament
normal de 30 minute


Banda de alergare Bodyshape

Banda de alergare normală

peste 65 %

Efecte vizibile după 4 - 5
ședințe

Efecte vizibile după 4 - 5
ședințe

Ecran tactil

Pistă virtuală de alergare

Antrenamentul cardio devine și mai atractiv prin parcurgerea unui traseu virtual în timpul antrenamentului. Aleargă pe străzile din Veneția, pe cele din Los Angeles, prin nisipul deșertului sau prin pădurea sălbatică. Tu alegi traseul care-ți place. Cu pistele virtuale de la Bodyshape nu te plictisești.

Netflix, YouTube, Spotify, Facebook

În timpul antrenamentului poți viziona filme de pe Netflix, clipuri video de pe YouTube, asculta podcasturile preferate pe Spotify sau să te conectezi la contul tău de Facebook.

Tu setezi intensitatea antrenamentului

În timpul antrenamentului ai acces rapid la controlul parametrilor: infraroșu, viteză, nivel vacuum, înclinare bandă, colagen, durata antrenamentului.

Rezultate antrenament

Prin introducerea datelor dumneavoastră (vârstă, greutate, înălțime), se vor afișa rezultate precise privind arderea caloriilor pentru a vă monitoriza progresul.

 • Pistă virtuală de alergare

  Antrenamentul cardio devine mai atractiv prin parcurgerea unui traseu virtual în timpul antrenamentului. Aleargă pe străzile din Veneția sau Los Angeles, prin nisipul deșertului sau prin pădurea sălbatică. Tu alegi traseul care-ți place. Cu pistele virtuale de la Bodyshape nu te plictisești.

  Pistă virtuală de alergare
 • Netflix, YouTube, Spotify, Facebook

  În timpul antrenamentului poți viziona filme de pe Netflix, clipuri video de pe YouTube, asculta podcasturile preferate pe Spotify sau accesa contul tău de Facebook

  Netflix, YouTube, Spotify, Facebook
 • Interfață intuitivă

  Ai acces rapid în timpul antrenamentului la controlul parametrilor: infraroșu, viteză, nivel vacuum, înclinare bandă, durată antrenament, colagen.

  Interfață intuitivă

Multiple funcții disponibile

Lampă pentru colagen

Lumina roșie cu lungime de undă optimizată, pătrunde adânc în piele, stimulând activitatea celulară. Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii prin reconstruirea fibrelor de colagen și elastină, ducând la îmbunătățirea elasticității pielii, fermității ei și la un ten mai tânăr.

Ionizarea

Te simți fără energie, în ciuda faptului că te odihnești suficient? Ionii pozitivi produși de dispozitivele electronice utilizate zilnic, iti afectează starea generală de bine, ducând la oboseală crescută. Ionizarea îmbogățește aerul cu ioni de sănătate, îmbunătățind funcționarea psihică și fizică, oferind un plus de energie. Îndepărtând ionii pozitivi nocivi din mediul înconjurător, te simți energizat și concentrat.

Ozonoterapia

Proprietățile ozonului sunt valorificate pentru combaterea unei game largi de microorganisme. Combinând oxigenul cu ozonul, se crează o armă puternică împotriva infecțiilor bacteriene și a altor microorganisme dăunătoare. Terapia cu ozon este concepută pentru a stimula sistemul circulator și pentru a îmbunătăți metabolismul celular, susținând sănătatea și starea generală de bine.

Cromoterapia

Se bazează pe utilizarea culorilor atent selectate cu impact puternic asupra funcționării corpului. Prin expunerea corpului la lumina culorată, se crează starea pentru declanșarea de reacții hormonale specifice. Hormonii sunt apoi transmiși prin fluxul sanguin către organele interne, activând și reglându-le funcțiile, rezultatul fiind imunitate îmbunătățită, energie sporită, echilibru restabilit și un sentiment de calm și satisfacție generală.

Alergare sub presiune

Vacuumul este generat de o pompă de vid care multiplică eficiența antrenamentelor.

0%

Elimină celulita
până la 80%

0%

Reduce circumferința taliei de la
8 la 20 cm

Presiune negativă
maximă

până la

30 mBar

 • intensifică arderea grăsimilor,
 • subțiază și modelează silueta,
 • îmbunătățește circulația sângelui (piele netedă, elastică și fermă),
 • îmbunătățește funcționarea sistemului circulator și limfatic.

Tratament cu infraroșu

Spectrul de infraroșii furnizează radiații termice vindecătoare în straturile subcutanate profunde. Accelerează procesul metabolic, dilată vasele de sânge, îmbunătățește fluxul sanguin și oxigenează țesuturile.

0%

Pierderea celulitei
până la 80%

0%

Reduce durerea
de osteoartrită
cu până la 50%

Emisie IR
maximă

până la

450 nm

 • curățarea organismului de toxine,
 • tratamentul leziunilor și reumatismului,
 • descărcarea tensiunilor de stres,
 • reducerea senzației de oboseală,
 • arderea grasimii si fermitatea pielii.

Caracteristici tehnice

Înclinarea maximă = 10 °

Greutate maximă = 180 Kg

Viteza maximă = 12 km/h

Lățimea benzii = 50 cm

Caracteristici tehnice

10 °
180 Kg
12 km/h
50 cm

Înclinarea maximă

10 °

Încărcarea maximă

180 Kg

Viteza maximă

12 km/h

Lățimea benzii

50 cm

Multiple beneficii,
un singur dispozitiv

Reducerea celulitei

Elimină celulita și depozitele de grăsime de sub piele.

Metabolism mai rapid

Accelerează procesele metabolice ale organismului.

Slăbește eficient

Grăbește atingerea siluetei dorite prin arderea cu 65% a mai multor calorii față de un antrenament normal.

Relaxarea mușchilor

Calmează durerile articulare și mușchii obosiți.

Întinerire

Regenerează celulele pielii pentru o piele mai elastică, fermă, frumoasă și tânără.

Îmbunătățirea circulației

Îmbunătățește fluxul sanguin și întregul sistem limfatic.

Galerie foto

Orar

Scroll to Top
Programări & Întrebări